onsdag 13 juli 2011

LPG Massage

Jag fortsätter med massagen i paketet ingick 14 ggr och jag har förbrukat 11 st av den och visst det ger resultat på måtten, på ca 1½ månad har jag minskat 6 cm runt midjan och då har ju ändå vågen stått helt stilla under den här tiden.
Och det syns faktiskt jätte bra, tycker inte jag ser samma effektiva resultat på låren och rumpan, men där har vi inte måttat något blir nog till sista gången.
För övrigt så rullar dagarna på, man jobbar och står i hela dagarna och skyndar sig hem för att kunna njuta lite av de soliga dagarna.

2 kommentarer:

 1. Hej! Vet att det var ett tag sen du skrev om LPG. Hittade bloggen av en ren slump men vilket sammanträffande för jag vill testa LPG!

  Läste på sidan http://www.plastikoperationer.net/lpg-endermologi-celluliter att man behöver ca 10-15 behandlingar.

  Hur många fick du göra innan du började se resultat? Du verkar ju vara nöjd med LPG! Så jag antar att det är värt pengarna :D Hur mycket fick du betala per behandling? Tack!  http://helhetab.wordpress.com/lpg/#comment-14

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liza - Ledsen att det dröjt med mitt svar, men jag har vart lite dålig att kika in här och så har jag vart på semester i 3 veckor.

   Jag var super nöjd med LPG och det funkade super bra, märkte skillnad redan efter ett par ggr kanske 3 ggr redan och det var värt pengarna.
   Då när jag provade så kostade det 6000 kr för 10 ggr och det var ett paketerbjudande just då, jag fick sedan efter avslutad behandling erbjudande på en sk. fortsättningsbehandling till reducerat pris, men då var jag lite kort på cash så jag avbröt, vilket jag egentligen ångrar.
   Vill man ha ett mer varaktigt resultat så är det nog bra om man fortsätter att gå då och då, typ 1-2 ggr i månaden, vilket inte jag gjorde.

   Jag spred ut mina under ca 2-2½ månader först gick jag 2ggr/veckan under de första veckorna och sen en gång i veckan.... det funkade bra! :)

   Radera