tisdag 10 maj 2011

Förena nytta med nöje

Jag tror lite på att all träning är bra träning även om den inte alltid är så effektiv, dvs det är bättre att göra lite än ingenting alls.
Och det här med gäddhänget på armarna blir inte så mycket tränat när man är ute på promenader eller power walks och jag har haft lite svårt att ta mig till gymmet under hela våren så gymmet fick komma till mig.... ja kanske inte hela gymmet men jag la en hantel i soffan lät både biceps och triceps jobba lite, vilket kan ju vara tips när man har en liten släng av att vara soffpotatis. Se på ditt favorit teveprogam och träna lite samtidigt.

2 kommentarer:

  1. Här blir det mest tränat med dammsugare och gräsklippning,lite knäboj vid ogräsrensning och så hundpromenaderna med förstås.Bättre än inget ;) men hur lågt bmi satsar du på,måste väl bli lite kvar av dej kraaaaaaaaam

    SvaraRadera
  2. anette Lillatanta - Ett BMI på 21,3 är målet men och hålla sig där, men om det sker idag eller om ett halvår spelar ingen roll bara att det sakta går åt rätt håll, tror på att skynda långsamt för att det blir mer varaktigt att kroppen hinner vänja sig vid det.
    Samma här vi har bytt fönster i huset och igår blev det klart inne så det blev storröjning och storstädning i hela huset... hann bara hälften så det blir ett nytt träningspass idag :)
    Kram

    SvaraRadera