onsdag 2 februari 2011

Ingen rost här inte

Min äldsta dotter tröstade sin mamma att du tränar ju och du bygger mer muskler och de väger ju en aning mer, det är därför du inte minskat lika mycket i vikt.
Det kändes gott att någon tänkte på lilla mig, fast egentligen så har det inte så stor roll med tanke på hur mycket bättre jag mår och känner mig, det går åt rätt håll även om kanske inte så fort, men bättre att skynda långsamt än att inte komma fram alls!

Igår byggde jag på tyngden på skivstången ytterligare och musklerna skrek och skakade efter passet, det kändes riktigt gott, men jag är fortfarande så klen i axlarna och med tanke på att jag jobbar vid datorn så är det nog väldigt viktigt att man tränar överkroppen mera.

Jag tror att alla fysiska aktiviteter är bra och det behöver inte vara super ansträngningar utan allt från lugna promenader till marathonlöpning. Kroppen mår bra av att få röra sig, det är ju som en en gammal cykel om den får stå och aldrig används så rostar den ihop och förfaller allt mera och detsamma är det med vår kropp, den behöver röra sig och få lite omvårdnad både på in och utsidan.

Och det fungerar utmärkt att träna när man lever i LCHF känns ingen skillnad alls, nästan så det känns som jag är en aning piggare efter ett pass än vad jag var tidigare..... så det så!

Vill ni bli en gammal cykel??? *blink*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar