torsdag 27 januari 2011

Morgonmonstret

Vissa mornar eller ganska många av vardagsmornarna är man så seg.....
Man sätter sig upp i sängen och hela kroppen bara skriker "VILL INTE" men det är något konstigt ändå för bara ett par minuter senare är man ju vaken och känslan finns liksom inte kvar.
Säger nu världens morgontröttaste människa eller det är inte heller riktigt sanningen för att från varit ett vidrigt monster på morgonen till en ganska human, snäll sömdrucken normal tjej.
Konstigt hur man förändras, många säger att det hör med åldern??
Vad då jag är ju inte så gammal eller?
Super härligt Zumbapass igår, det kändes lite som man ändå var på G att få in en aning av stegen och det flöt på mycket bättre.
Med andra ord "♫Jag är på gång, jag är laddad.... ♫"

Sambon var lyrisk efter att jag gjort LCHF pannkakor igen till middag, tycker de är mycket godare än "vanliga" pannkakor, dottern var mest nöjd med att det var grädde till pannkakorna mumsade hon med ett leende på läpparna samtidigt som hon ströade strösocker på sina tallrik.

2 kommentarer:

 1. Hej Witch!
  Vi har -12 grader här i dag,ena stunden sken solen,men nu är den försvunnen bakom ett molntäcke,men den kommer väl fram så småningom.
  Kanske när jag sitter i tandläkarstolen

  Oh ja det förr när man handlade så visste man ju inte för hur mycket men det kan man följa
  med scannern,mycket bra grej.Sen är det inte så
  många i kön,om de inte kommit på det här med scannern eller det är ren maklighet vet jag inte.
  Jag önskar dig en fin Torsdag.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Agath - Jo, scannern är ett bra verktyg så man får koll! :) Man slipper den där chocken i kassan hur mycket det blir, man får mer koll och kan vara mer prismedveten!
  Kram

  SvaraRadera