måndag 24 januari 2011

Måndag igen

Helgen har flytit på ganska smärtfritt, har inte blivit så där super mycket gjort lite små poande här och där, testat lite nya LCHF recept och bakat ytterligare ett bröd som oxå det var helt ok.
Tror sambon är ganska nöjd med maten hitills han klagar inte utan känner sig ganska mätt och belåten, men han saknar godis och sötma. Jag tror det tar längre tid att vänja sig av med sötsuget.

Igår testade jag att panera skinkschnitzlar med sesamfrön, det var ok men inte mer än ok tyckte att det blev lite väl mycket smak från sesamfröna, men det smakade absolut inte illa utan var fullkomligt ätbart. Fast jag tror jag ska testa någon annan variant av panering nästa gång.

6 kommentarer:

 1. mm ibland blir det bara OK när man testar något nytt även att man kanske tror att det ska bli mer innan. testade minst två nya recept förra veckan ....fast båda blev bara ok (enligt mig då)

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Tack för din hälsning på min blogg.
  Jag har levt enligt LCHF snart tio månader och mår "kanonbra"

  Finns inte något annat alternativ för oss i vår familj:)Det fungerar och vikten har rasat!

  SvaraRadera
 3. Hej Witch!
  Ja vi har haft sol vi också idag så vi har varit ute en sväng.

  Men tror du det blev några kort tagna icke då.
  En liten stund var det sol i går men inte så länge.

  Nej någon promenad vpågar jag mig inte på än, det får jag vänta tills vägarna är rena,här är det stora isfläckar och jag vill inte trilla,
  det räcker med en som går på kryckor.

  Hoppas du haft enn trevlig helg och bra Måndag.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Leena - Vad kul att det fungerar bra och att ni mår bra av det det är ju precis så det ska vara också! Toppen!

  SvaraRadera
 5. Agath - Kan förstå det, det är riktigt halt ute nu. Tur har de sandat gångvägen där jag går mestadels när jag går till och från jobbet, annars hade det vart riktigt tufft.

  Det här vädret vi har med tö och kyla och underkylt är bäddat för halkrisk!

  Ta det försiktigt!
  Kram

  SvaraRadera
 6. ladynienna - Det är ju en själv som ska vara nöjd och jag är 100 på att de var säkert perfekta man brukar själv vara ganska självkritisk och är man nöjd själv då är det nog oxå väldigt bra tror jag! :)

  Kramen

  SvaraRadera