onsdag 19 maj 2010

OM inte OM fanns

Stretching vore nog inte så dumt när man har joggat och straffet för det är ju träningsvärk (som jag nu gillar), känns även idag trots att det var två dagar sen man lufsade runt i spåret.

OM det nu inte ösregnar idag så tänkte jag faktiskt ta mig ut igen idag.
OM nu inte träningsvärken blir ännu värre då.
OM sambon är på hugget och hänger på....

OCH

OM jag slutar hitta på ursäkter till att inte jogga så kommer jag ju göra det, lite regn vad skulle det göra?

OM inte OM fanns skulle katten vara kung, brukar min mamma säga när jag var barn...... och ja ligger kanske lite i det.....

Måndagens stegresultat blev 14006 och tisdagen slutade på 12567

12 kommentarer:

 1. Ja, träningsvärk kan man avhjälpa med motion *skrattar*!
  Lycka till OM du bestämmer dig för att ... springa lite!
  :)

  SvaraRadera
 2. Tigris - *ler* Du menar ONT ska med ONT fördrivas... hahah... ja kanske det! :) Det visar väl sig OM jag kommer iväg och springer....

  SvaraRadera
 3. Hej Witch!
  Det är ett minne blott och gå ner på det viset
  hoppas du inte har för ont utan det ger med sig.

  Ja det tycker jag också,så jag kommer i fortsättningen att göra egna raggmunkar
  fick ju ett bra recept av Recurven för ett
  tag sedan.
  Så du kokar potatisen med skalen på,det kan inte
  jag för de har så hemskt dåliga potatis här,mycket skadat om du förstår så över halva påsen går bort av det man köper,vi har klagat på detta men det har inte blivit någon bättring.
  Jag brukar bräcka skinka till stekt potatis,men bacon är också gott.
  Ja i dag har vi halvfin dag rätt vad det är så skiner solen.Hur länge den nu behagar befinna sig där.Sambon ville vi skulle köra och köpa plantor så jag ska strax gå.
  Kramar.

  SvaraRadera
 4. Agath - Jag tror det är nog bra att man ändå försöker och röra på sig, stretcha och hålla kroppen i gång så att man inte stelnar till, men jag märker allt mer hur man bli stelare och inte kan på samma sätt längre.....

  Samma lika här potatisen är jätte dålig nu, brukar oftast köpa lösvikt så man får plocka själv men även där går man på nitar.... tyckte nog att redan förra sommaren då färsk potatisen kom så var den dålig... säkert den regniga sommaren!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Witch!
  Ja det är bra att röra på sig,hur liten sträckan än blir,men ibland är det något som sätter käppar i hjulet för en.
  Ja vi har ju pratat om att köpa Bintje en gång till,jag vet inte om de var för gamla de vi köpte sist,men annars var det blommor.vi får se
  han ska ju handla åt sin mamma också vi får se vad vi hamnar.
  Att jag sällan har bacon är väl for att det finns alltid när man äter ute.På sommaren brukar jag köpa rökt fläsk och skiva själv lite annorlunda men det är bara på sommaren jag har det.
  Rårakor låter som smeten till kroppkakor där har man både riven och kokt potatis.Nej jag har bara riven potatis i ägsmeten,eller har jag fattat dej fel?
  Ja jag ska börjar min promenad så får vi se vad han plockar upp mej.
  Hoppas du får en bra dag.
  Kramarom

  SvaraRadera
 6. Witch!
  Ja jag har blivit srtelare efter min operation och att jag inte rör mej tillräckligt,men på vänster sida kan jag inte komma långt mera på
  höger sida,det är lite jobbigt för man vet inte hur mycket man kan taq i.Men som bilden där det är ett minne blott.

  Vi har köpt bägge ock men de är gröna många potatisar,vi har väl haft den mesta turen med de i påsarna.Det är inte klokt så mycket potatis man kastar för man inte kan äta dem av en eller annan orsak.

  Innan jag går,har du hört om en blomma som heter potatis begonia eller herrgårdsbegonia,

  SvaraRadera
 7. Med svarta fingrar kan man ändå idrotta *ler*. Hur har det gått?
  :)

  SvaraRadera
 8. Agath - Rårakor så river man rå potatis och vänder ner i "typ" pannkaksmet kan man säga och sen steker man dem..... kroppkakor gör jag på koktpotatis som man gör "typ" mos och fyller med rimmad stekt skinka och lök, formar till bollar och sen kokar upp i saltat vatten!

  Nej jag har inte hört talas om någon av dem med just de namnen men begonia har jag helt koll på ! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Tigris - Så sant, kanske bättre att träna och hålla sig i form än att ge sig på växterna med svarta fingrar.... Jo, det gick fint.... blev en runda i regnet! *nöjd*

  SvaraRadera
 10. Hej Witch!
  Ja det var så jag menade jag gjorde när jag gör raggmunkar,men kroppkackor,har man ju bägge delar väl en kamrats hennes mormor brukade bå¨de ha riven rå potatis och riven kokt potatis i en smet.Men jag har aldrig varit förtjust i kroppkakor jag äter hellre annart,men vi är så olika vi männiksor.Jag
  mninns min mamma gjorde en typ av kroppkaka på bara moset men stekte den i stället,jag åt det
  men det gillade jag inte heller.Men piroger gillar jag särskilt hemmagjorda inte de som finns i affären.
  Kramar.

  SvaraRadera
 11. Agath - Då är dina raggmunkar och mina rårakor sak samma, bara skilda namn!
  Jag gillar kroppkakor både kokta och sen om man tar och skivar upp dem dagen efter och steker dem i pannan så blir det ännu smarrigare... *witch like* :)

  Piroger gillar jag oxå, brukar göra egna till sommaren för det är jätte bra att ha med på tävlingarna, man fryser in och sen tar man fram om man är lite små hungrig...och värmer i mircorn! Perfekt! :)

  SvaraRadera
 12. Hej Witch!
  Jo visst var jag nöjd men jag hade velat gått längre än jag gick förstås.Men vi skulle ju till sambons mamma och han ville ha min hjälp att handla på köttbutiken,fast de klara det bra
  utan min hjälp.

  Ja jag råkade också se det när jag skulle titta ifatt det jag redan hade inspelat,fick börja baklänges idag hann inte se bägge timmarna men behövde 2 timmar för natten.
  Poirot har jag aldrig tyckt om,utan jag har tyckt om hennes andra deckare som Miss Marple och andra hon haft.Trots jag har tidningen för veckans program har det gått mej spårlöst förbi.
  Jag har haft så röriga drömmar så jag var glad när jag vaknade.
  Kramar.

  SvaraRadera