tisdag 18 maj 2010

Lufsande

Tro det eller ej men igår så var det ett paniskt flåsande ute i skogen, man skulle kunnat tro att man hade en stor brunbjörn i hasorna, men det var ingen brunbjörn i sikte utan det var jag som lät som en blåsbälg då jag knöt på mig joggingskorna och tog mig runt på 3 km slingan efter att ha lockat med mig sambon.

Det var inte han heller som flåsade utan det var jag och det var så OTROLIGT jobbigt, kan kanske vara lite pga att man nyss var förkyld eller så kan det bero på att det är över 1 år sen man var ut och joggade.

Idag har man lite ont lite här och där, mestadels i rumpan men träningsvärk i rumpan är BARA positivt, den behövs trimmas så det blir fler joggingturer och förhoppningsvis så kommer det blir lite lättare och även sambon var ju intresserad av fler turer så bäst att passa på!

6 kommentarer:

 1. Ja, jag brukar tänka så: får jag träningsvärk på "konstiga" ställen bl.a efter utförd sportevenemang ... då är det bara bra, då "tog det visst på muskler som legat och sovit"!

  ;)

  SvaraRadera
 2. Tigris - Jag gillar träningsvärk, det är ju inte så att man är nån självplågare men då vet man att man gjort något nyttigt och som du säger att man väckt upp de slumrande musklerna! :)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag är dålig på att använda mina "juveler" (ler) men halsband då och då är inte fel ... dessutom lätta att ta fram! *ler*

  SvaraRadera
 4. Witch!
  Att du flåsa kan bero på atyt du nyss varit förkyld,du har inte allergi också?För min allergi gör att jag blir anfådd....

  Nä inte då,här lyste den med sin frånvaro hela långa dagen.Inte precis nåpgon värme heller men sambon säger den är på väg,så jag får väl hoppas på det.Idag vaknade jag sent som du säkert förstod,och en sambo som gnäller jaja det är lätt för honopm att gnälla som kan sova lunbgt hela natten utan störningar*suck*
  Kramar.

  SvaraRadera
 5. Tigris - Då är du lite som jag då när det gäller juvelserna! :)

  SvaraRadera
 6. Agath - Nej ingen allergi utan det är nog lite sviter av förkylningen, men det blir nog bättre!

  Hoppas din sambo har rätt och att solen hittar till oss med värme oxå, det är väldigt skiftande just nu ena stunden sol och nästa moln... idag är det en grå tung dag, regnet hänger i luften!

  Kramar

  SvaraRadera