torsdag 20 maj 2010

Mot beachformen

Vill man vara fin så får man lida pin!

Det har man ju hört i urminnes tider, redan när man ville ha lite lockar i håret som liten och fick sova på pappiljotter, med pinnar som stack in i huvudet och nattsömnen var som förtgjord, men lockar blev det och man tyckte att man var urtjusig!

Igår blev det en joggingtur i regnet, och det var kanske det där talesättet eller om det var min tanke i måndags att jag tänker inte ge några förkylningar eller något liknande en chans att få fäste, här ska man hålla lite av den sunda linjen och det var inte så farligt det små duggade lite smått så det gick. Så man kan väl säga att man tog ytterligare ett steg mot bättre beachform.


Stegräknaren stannade på 12 526 steg!

7 kommentarer:

 1. Grattis till din starka vilja ... men du ... med den kroppen skulle jag bara "softa"! *ler*

  SvaraRadera
 2. Tigris - Kanske inte mitt direkta mål att vara så där fit, men det vore ju inte helt dumt! Är man bara halvvägs så får man vara nöjd! :)

  SvaraRadera
 3. Witch!
  Ja jag gillar den gamla damen,hon är så
  liten och nätt inte sant.
  Nej jag kommer inte ihåg vad jag drömde mer
  än att den var rörig.Ja jag satt och hängde
  vid matbordet,men piggnade till efter en dusch.

  Oh om vi ändå hade haft City Gross här,när jag var ghos min son i Stockholm var vi på Citygross vilket sortiment de hade,så bra kött har vi inte här.Jag gillar inte det där färdigpackade jag vill ha ren råvara.Men nu dröjer det inte länge förrän vi får tänka på det malna köttet igen jag tror rötmånaden börjar tidigare i år.
  Kramar.

  SvaraRadera
 4. Witch!
  Hoppas du får en skön kväll just nu så regnar det här,kanske drar ihop sig till åska vi får väl se.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Agath - Hon är jätte mysig Miss Marple, hon bara liksom är där, ser och hör och så får hon bilder framför sig... jätte go!

  Kanske gillar jag Poirot efter jag läst böckerna om honom? Och så gillar oxå sambon att se filmerna så det blir att vi kollar på dem, men visst ser han lite lustig ut som en förstelnad pingvin! :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Är det inte självporträtt .... ritar du inte bilderna själv? Jag har trott det ... skulle aldrig tycka annat än att det inte är det inre som räknas ... du skulle se hur jag ser ut nu *ler*. Hoppas du ej tagit det som sarkasm för det var inte menad så.

  SvaraRadera
 7. Witchvännen!
  Åh visst är hon väl det,hon ser så bräcklig ut,men har en knivskarp hjärna inte sant*ler*

  Oh vad jag önskade vi haft en sådan butik här,
  jag är inte alls nöjd med råvarorna här för
  tiden är alldeles för kort och för att inte tala
  om hur dyrt det är.Att de ska stänga ICA beror nog på att folk gått mer och mer över till City Gross,hur har ni det med Lidl för de växer upp som svampar ur jorden.
  Matplanera det är bra för då får man en varierande matsedel.Det har blivit lite si så där här nu den sista tiden.
  Kramar.

  SvaraRadera