måndag 17 maj 2010

Hej och hå!

Nu jäklar ska det inte dras på sig några baciller utan nu ska jag gå bort vareviga irriterande moment, för nu är jag less på det här.


Vem orkar vara klen och soffpotatis hela tiden, det blir ju till slut riktigt jobbigt att inte orka göra något, hur konstigt det än nu låter.


Så det ska bli mycket raska steg och långa promenader, det blir ju liksom lite som att börja om på ny kula igen efter den här omgången av förkylning, vilket var ju den tredje för i år 8 av de 20 veckorna som vart i år har jag vart sjuk och då i förkylningar, det är inte kul....

Så nya friska tag igen....

Hej och hå, nu ska det gå´s! 

6 kommentarer:

 1. Hej Witch!
  Skönt att se du är på benen riktigt igen
  Ja vila är väl den rätta nedicinen inte sant?
  Jo jag såg ett inlägg av Ms Chevelle *ler*
  Men jag har inte varit mycket alls här utan bara
  ibland och besvarat kommentarer.Tummen och handleden gör ju sitt till sen om jag
  sitter för länge får hjag ont i axlarna och ryggen,så jag har suttit framför TV:n ganska mycket i lördags såg tex Dante´s Peak en film jag gillar,jag har den visserligen själv men varför slita på eget matreal när TV:n sände den.
  Vi var ute igår tog kaffe och smörgås med oss,men tror du det blev ett endaste kort taget,
  nej då int en endasta litet.Jag får snart skärpa mej.
  Kramar.

  SvaraRadera
 2. Helt förstårligt när du inte känner att det känns bra att du inte är här, du gör helt rätt i att inte plåga dig så du får mer värk!

  Nu när det är lite bättre väder får du passa på att göra sånt som känns bättre!

  Visst är det så att vila är den bästa medicinen när man är klen, sova eller vila bort är nog bäst så kroppen får jobba med att kurera sig!

  Var rädd om dig nu!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Witch!
  Vet du när jag köpte Dante´s Peak så när bandet kon hem till så sände de den på TV:n samma vecka dråpligt inte sant?Ja är det inte konstigt vad de kan sammköra filmerna,så man inte kan se det man vill....I går råkade jag ut för en sådan sak,det var Law&order special victim unit det stod fortsättning följer så i kväll trodde jag det andra skulle gå i katten heller det är inte samma nummer...om de ändpå kunde hålla ordning på numrerna så irriterande det är.
  Då blir det en lätsam promenad för dej idag när solen lyser.Söderhamn där ska det vara vacker har jag hört....Kommer du ihåg kjag pratade med dej om Power Meet tror jag det hette,jag vet inte om du och din sambo brukar åka på detta men det handlar väl mest för att visa upp sina bilar inte sant?
  Idag får man nog ta en varmare jacka på sig förstås.
  Var rädd om dej du också för du har ju nyss varit förkyld.
  Kramarom.

  SvaraRadera
 4. Agath - Det är ju lite typiskt att det blir så, och det är så svårt att ha koll oxå på vad som sänds eftersom det finns ju ganska många kanaler idag.
  Men det är ju kul att ha filmen oxå! :)

  Vi åker ibland på Power Meet i Västerås, men inte för att visa upp bilarna utan mer för att titta på bilar och folk, brukar bli så där varannat år oftast beror det på om det krockar med någon tävling.

  Igår hade vi varmt och skönt och klarade oss utan jackan, för första gången i år tror jag!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Hej Witchvännen!
  Ja särskilt nu när det blivit så i våra kanaler,
  där man inte kan se mer än en kanal åt gången.
  Jo jag har massor av filmer,bra filmer både som jag spelat in och som jag köpt,på den tiden man inte var hänvisad till en kanal då spelade jag in dem jag ville ha,sen redigerade jag dem dagen efter,det var ett krux men jag hatar allt den här reklamen men då vara det mest 4:an som hade reklam om jag inte minns fel kanske 6:an också.
  Power mett är den 5/6 denna gången,det brukar dra mycket folk här.Många amerikanare de vill visa upp och den är väldigt fina också får jag lov att säga.
  Vi hade en sådan halvtaskig dag igår då man inte ville sticka näsa utanför dörren.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Agath - Det kanske finns fler Power Meet för den jag tänker på är ju i Västerås och det är helgen 8-9-10 juli... och då kan vi inte fara dit för då är vi på tävling själva i Söderhamn igen!

  Vi har fiberkabel för teven och vi kan ha flera teve apparater och titta på olika kanaler samtidigt plus att spela in oxå på andra kanaler än det vi ser på. Det är bra!

  KRAM

  SvaraRadera