måndag 3 maj 2010

Keep on walking.....

Promenader är kanske inte din grej, skrev Ann-Sofie i en kommentar. Men det är just det är, i normala fall brukar jag kunna gå hur länge som helst, förra året så tog jag flera gånger i veckan  milslånga promenader och bara njöt och tyckte det var helt fantastiskt och det gör jag fortfarande, men det är bara det att jag inte kommer iväg!

Ja, eller riktigt så illa är det inte heller, för jag kommer iväg då och då men det krävs så mycket övertalning just nu och det är det som jag inte riktigt är nöjd med.

Var tog suget av att komma ut och röra på sig ivägen? Det där att man nästan känner sig rastlös om man inte fått komma ut och rört på benen?

Hur som helst det har blivit ett par promenader i helgen, den under lördagen så avslutades promenaden i hällregn och jag kom hem som en dränkt katt, tog över ett dygn innan jackan torkade!

Helgens stegresultat:
Fredag: 7086
Lördag: 9587

Söndag:8874

Inte helt illa, men mitt mål är att ligga varje dag över 10 000 steg, med tanke på att jag har ett stilla sittande jobb och tycker VÄLDIGT mycket om mat så behöver jag det för att inte sakta börja öka i vikt och växa ur mina kläder.

2 kommentarer:

 1. Hej igen Witch!
  Recurven sa den heter vintergröna och enligt
  lilltantan så växer den vid stenpartier om jag fattat rätt.
  haha skickade du iväg innan du blev klar
  det samma brukar hända mej vid mailen.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. jo det är ju det där med att "göra det" som kan vara svårt. Jag kör med korta pass, men varje dag, har blivit rutin och så lätt att jag inte ens blir svettig:-)

  SvaraRadera