torsdag 18 augusti 2011

LCHF Formbröd

Ingredienser:
ca 10 ägg

100g smält smör
1 tsk salt
1,5-2 dl kokosnötmjöl/mandelmjöl
2 tsk bakpulver

Gör så här
Vispa äggen pösigt, häll i det smälta smöret och saltet blanda runt och till sist de torra ingredienserna.
Smörj en "limpform" alternativ en aluminiumform. Grädda i 175 grader i  ca 30-40 minuter, man får provsticka det.
Om man rostar dem länge så de får lite färg och blir lite krispiga så blev de super goda!

Jag lade alla skivor, när jag skivat upp dem på en plåt och så stycke frös jag dem, så är det ju jätte smidigt att bara ta fram det som går åt och direkt ner i brödrosten, bred smör på dem och lägg på en ostskiva och simsalabim så har du en super nice lchf-macka.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar