fredag 14 januari 2011

Pinglande tant

Det ena behöver ju inte utesluta det andra och varför skulle inte en tant som jag kunna vara en kalas pingla och känna mig bekväm i en bikini?

Egentligen så är jag inte så obekväm heller utan det är ju de där gångerna man råkar hamna på en bild eller ser sig i spegeln som det kommer någon typ av ångest tankar, för som jag skrev tidigare här i bloggen.
Ålder tar ut sin rätt och man kan inte se ut som en tonåring och det är inget man heller strävar efter men man kan ju ändå se ut som en kalas pingla i "tantformat"
Eller?
Igår så blev det färsbiffar till middag gratinerade med tomatskiva och ost uppe på och till det ugnsrostade grönsaker som bland annat zuccini och morötter.
Jag fuskade faktiskt lite och serverade middagen med ketchup, vilket innehåller socker och det är ju kolhydrater och egentligen inte så bra, men jag tror eller försöker inbilla mig att det inte påverkar så jätte mycket........ kan nog bli lättare pingla i alla fall.
Hur som helst fredag idag och då är det snart helg.
Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. hello vännen...mm äntligen helg, känns inte helt fel iaf :). Visst är det så att vissa saker som kommer med åren får "vi" leva med, fast inget fel att göra det bästa av det andra.Jag känner bara att jag måste ta tag i det som sagt men attans att göra det*segt*. Önskar Er en toppen helg
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej Witch!
  Är det därför vi får sämre syn kanske för vi inte ska se hur vi åldras?*blink*

  Jodå det gick ganska skapligt,men just nu har
  ja en plastbrygga så det tar nog några dagar innan jag vänjer mig.Du kan tro jag skakade i mungiporna när jag väl fick stänga den och det
  har jag inte hämtat mig från än.Men tandläkaren hade stort tålamod med mig.
  Nu ska jag väl dit om en vecka lika lång tid som i går,då blir det lite värre för då ska han göra ett kirugiskt ingrepp så jag kommer nog att vara väldigt öm efteråt.Tack för du höll tummarna.
  Jag önskar dig en bra Fredag.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ladynienna - Ta sig i kragen och ge sig en spark i baken är lättare sagt än gjort. Man tänker och planerar men det blir ofta inte slag i saken.... know the feeling!
  Snart knackar sommaren på och man inser att jäklar nu är det kört....... fast vi ska ha badsäsong om en månad i två veckor så vi får lite försmak! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Agath - Hahah.... ja kanske det, det är bara det att jag har inga problem att se "stora" saker..... även om glasögonen har blivit ett måste när man ska läsa och se små ting.... :)
  Men det ligger mycket i det!

  Skönt att det gick bra även om det var jobbigt för dig! Tandläkaren är inget kul att gå till, faktiskt nästan värre än gynekologen nästan.
  Hoppas du haft en bra helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. mm stämmer verkligen lättare sagt än gjort...fast en dag så :) Jaså ?? Var bär det av denna gång då?? Jag får snällt invänta sommaren här hemma då .....och det gör jag verkligen ....waiting....
  krams

  SvaraRadera
 6. ladynienna - Det blir Thailand igen, precis om en månad idag far vi http://www.fritidsresor.se/resa/thailand/phuket/bangtao-beach/hotell--lagenheter-allamanda-laguna-phuket/?season=vinter-10-11 länk om du vill kika!

  Och jag förstår dig denna vinter har verkligen vart lååång, snööööig och förbaskat kall *brrr*
  Längtar faktiskt att få komma iväg till värmen!
  Kram kram

  SvaraRadera