måndag 24 maj 2010

Solen lockar

Då har pingsthelgen passerat, men en helt underbart härlig lördag då solen stod högt hela dagen och värmde gott.
Vilket gör att man släpper allt vad man har i händerna och skyndar sig ut, det blev både rensning i rabatterna och gräsklippning och visst tyckte jag mig se hur allt gröna bara växte varje timme och riktigt blommade ut, de små mushöronen på björken bara sprack ut och blev mycket större.... kanske var inbillning eller var det vad de väntat på denna kyliga vår.

Däremot så blev det en regning söndag men vad gör det när man har fått njutit av en underbar dag, dagen innan?

Och idag så lockar solen igen, men nu får man passa på att smita ut på fika och lunchrasterna för att njuta, men vi går mot en riktigt härlig tid!

Helgens steg blev 15995,14669,13131.

7 kommentarer:

 1. Hej Witch!
  Du är fantastisk med dina steg jag kom inte
  ens upp i 10000 steg men jag var ganska nöjd idag ändå.

  Ja det märks ju att sommaren kom med ett jättesprång
  Det har varit runt +20 grader och varmare här,det
  är lite tufft att gå när det är så varmt men bara
  man har vätska,så går det ju.
  Ja visst blir det annorlunda med grillat än med stekt
  kött,för jag tycker det vi åtr i går som var stekt var
  trögare att tugga än om det varit grillar,om du förstår
  hur jag menar.Ja det är bäddat för grillning synd att
  man inte gillar det bägge.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Visstt regnade det igår! Jag var under regnet då det kom när jag var ute på promenad... :(
  Dygsur blev jag, t.o.m skorna var fyllda med vatten!
  :)

  SvaraRadera
 3. Agath - Tack, det känns bra att vara liksom på G igen med stegen och röra på sig.

  Jättesprång men ändå så håller sig de kyliga vindarna kvar här, kan ju bero på närheten till havet oxå.

  är det sambon som inte gillar grillat? Vi är tokiga i grillat och nu i helgen när vi far på första tävlingen så blir det grillat för hela slanten, mycket oxå för att det är enkelt att tillaga när man bor som vi gör i en buss!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Tigris - Det kan jag tänka mig, för stundvis var det som hela himlen öppnade sig.... hoppade du och sjöng i vattenpölarna? "I´m singing in the rain..." :)

  SvaraRadera
 5. Hej Witch!
  Ja det ångrar jag inte att jag permanentade mej i går för att bara klippa mej,men hon gjorde permanenten först och klippte mej sen det blebv kanonbra,så jag är nöjd men jag har ju legat till det förståss
  men det nesta är ju kvar.
  Ja min son förstår du ska sälja sitt hus i Stocjkholm och köpa ett nytt
  i Dalarna som han sa hade allt gått igenom igår så hade de både köpt och sålt hus samma dag.Det rör ju sig om stora summor de där husen en
  summa jag aldrig ens kommer i närheten av. 2 mille eller 2,2 det beror på....
  Så din dotter tar studenten i år,ja det är några år sedan jag var på min sons studentfest,det var det året jag gick med ilizarovfixationen.
  Mycket har hänt sen dess.....

  Men du kan inte ana vad jag rört till det inatt en granne som rotade i våra tunnor och ville ha något vi slängt,och frågade om hon fick det sen var det en sköterska som sov över här för vi skulle in på operatuion i morgon,och du kan inte ana vad jag rökte,kanske berodde på att sambon ringde om min rygg till KSS i går så det är väl detta jag blandar ihop..rörigt var det i alla fall.
  Nej jag har fyra avsnitt idag att titta på får väl se drar sambon till sin mammam stannar jag nog hemma och tittar på dem.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Hus är så dyra allra helst i Stockholm och jag kan tro att det får ett riktigt lyxigt och fint hus i Dalarna för de pengarna. Priserna har stigit jätte mycket på marknaden den senaste tiden!

  Ok, jag har inte permanetet mig på 30 år visserligen har permanenter ändras men mitt hår blev riktigt som en risbuske coh jag fick klippa av mig allting.....till kort.... nej jag slingar det för att få bort lite av de gråa och toppar det mest!

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Witch!
  Husen är lika dyra uppe i Dalarna för det blir vid Falun ungefär som de ska bo,jobbet har ju min son säkrat genom att jobba i deras företag i Stockholm så när de flyttar upp där vet han exakt vad han ska ta vägen,Sa jag förresten att
  mitt stora barnbarn 6 åringen har fått halsfluss stackarn.
  Ja det kan ligga mycket i det du säger,jag har ju haft en del motgångar.
  Jag tyckte min son sa att avståndet är ungefär densamma som jag har idag när jag åker till Stockholm 40 mil...Sen kan det ju vara intressant att komma till Dalarna för där har jag aldrig varit.Men det
  känns ju som längre bort så det ligger en hel del i det du säger.
  Jag tycker du har fint hår som du har jo jag vet att du brukar ta slingor men det märks inte så väl när det blir mörkt i botten.Har du köpt en ny klänning då tills Studenten?

  Ja jag har tittat en stund nu så man kan säga att det är halvlek*ler*
  Kramar.

  SvaraRadera